Afterski

Kom ner på en svalkande Afterski Roliga erbjudande till dom som vågar komma utklädda Livemusik hela kvällen!

Husligan Avslutning!

Fredag den 9 december kommer vi ha säsongsavslutning för Husligan. det kommer vara små tävlingar för alla Husligan lag och många Härliga erbjudande i Hallen. Man är varmt välkommen ner och heja på!

Hawaii kväll med Liveband

På lördag smäller det! en kväll att drömma sig bort till sol och värme! Vi har skapat en kväll med Hawaii tema och Live band och det blir ingen mindre än Benny One Man Band som kommer och spelar mellan 20.00-00.00 Tropiska drinkar för hela familjen! Bowling 250kr per bana/timme Fler härliga erbjudande hela kvällen! […]

Karaokekväll!

Nu kan vi äntligen berätta att det är Dags för en riktig Karaokekväll på Vallentuna Bowling! Kl 21.00 kör vi igång och på plats kommer våran Benny One Man Band vara och hålla i detta! Ladda stämbanden och kom ner och sjung med oss!

Karaokekväll!!

Lördag 3 Juni kör vi Karaoke kväll igen med Benny Guran! kom ner och sjung loss med oss!

Vallentuna Bowling 50år

Vi fyller 50 år! Det firar vi med galna erbjudanden och roliga händelser, kalas hela veckan! → Biljard/Shuffleboard 100kr/timmen → Kostnadsfri bowling för alla under 15 år, vardagar kl. 14-16 → Lyckohjulet snurrar hela veckan med fina priser i potten! → 2/9 - 50% på allt spel mellan 18:00-23:00 → 4/9 - Kostnadsfri bowling hela […]

Karaokekväll!

Nu är det dags igen för karaokekväll med Benny Guran! lördag 9 september startar karaoken upp ca 20.30 ladda upp stämmorna och kom ner och sjung favoritlåten eller bara njut till allas härliga sång!

Blueskväll!

Nu är det äntligen dags för oss att ha en Blueskväll! Härliga Blueskapellet kommer till oss och börjar spela kl 20.00 och kommer hålla på ca 3h. välkomna ner till oss och mys ner i en fotölj eller soffa och njut av skön blues!

Karaokekväll

Nu är det dags igen för karaoke kväll med Benny Guran! lördag 4 November startar karaoken upp ca 20.30 ladda upp stämmorna och kom ner och sjung favoritlåten eller bara njut till allas härliga sång!

Bluesklubb en trappa ner

Lördag den 11e November är det dags igen för Blueskväll! dom startar kl 20.00!